Velika čast za "Princa Rima", ali šta je Roma čekala do sada!?

Autor: Beta Beta
utorak 27.11.2018.
23:43
Izvor: Beta

Čudna odluka Rimljana da tek sada ukaže ovakvu čast legendi kluba.

EPA/CLAUDIO PERI
EPA/CLAUDIO PERI

Povezane vesti

Legendarni kapiten Rome Frančesko Toti primljen je danas u Kuću slavnih tog rimskog fudbalskog kluba.

Dugogodišnji kapiten je prošlog maja završio karijeru, a za klub iz rodnog grada Romu igrao je tokom cele karijere, odigrao je 786 utakmica i postigao 307 golova.

Njega su navijači prozvali "princ Rima" i jedan je od najvoljenijih igrača tog kluba. Najbolji je strelac u istoriji kluba i fudbaler sa najviše utakmica.

Ceremonija je održana pred prepunim Olimpijskim stadionom u Rimu, uoči početka utakmice Rome i Real Madrida u Ligi šampiona.

Toti je dobio ovacije, a postao je 28. igrač Rome koji je primljen u klupsku Kuću slavnih. Mi se pitamo - zašto je klub uopšte čekao toliko dugo?

Fudbalski klub Roma osnovao je Kuću slavnih 2012. godine, a između ostalih, primljeni su Gabrijel Batistuta, Kafu, Bruno Konti, Vinčenco Montela, Rudi Feler i Karlo Ančeloti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ISTINA BOLI
Wednesday, 28.11.2018
10:45

On sam je veci od tog kluba,pa ih mozda bilo sramota?

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 28.11.2018
09:13

Kao da je bitno kad ce on i zvanicno biti primljen, to ga svejedno ceka:-D Svakako ce jednog dana mozda i njihov stadion nositi ime po njemu kad budu izgradili sopstveni jer je rec o najvecoj ikoni i najvecem imenu Rome- prvo su verovatno cekali da zavrsi karijeru pa se posle samo malo oteglo:-D