Velikan odjavio Dibalu, ponižavajući komentar!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 28.03.2022.
10:21
Izvor: Sportske.net

Da li su u pravu?

Povezane vesti

Paulo Dibala odlazi iz Juventusa na kraju sezone, kao slobodan igrač imaće ponude, ali pitanje je gde će završiti jer veliki klubovi nisu puno zainteresovani, tačnije oni najveći. Inter jeste, kao i Napoli, ali La Hoja bi da radije napusti Italiju, no za sada se samo priča o Totenhemu koji je jednom odbio.

Argentinac cilja Španiju, tačnije velikane ili Atletiko Madrid, ali Real nije baš zainteresovan, a navodno je i Barselona "odjavila" njegovog agenta Antuna. 

Prema tvrđenju "Gazete", ali i španskim medija, Ćavi je rekao čelnicima Barselone da nije zainteresovan jer je Dibala precenjen. On ga vidi kao taktički promašaj jer ne može da ga uklopi u formaciju i ne bi želeo da dovede Argentinca, a onda da zbog njega menja taktičke zamisli.

Barselona ima Ferana Toresa, Traorea i Obamejanga koji su mnogo prilagodljviji i bolji u 4-3-3 formaciji nego Juventusov fudbaler.

Do sada Dibala je postigao 13 golova i imao 6 asistencija u 29 mečeva ove sezone za Juve, ali je čitava godina obeležena povredama zbog kojih je propustio najvažnije mečeve. 

Inter ne odustaje, Marota planira da se oslobodi ugovora Čileanaca, Sančeza i Vidala, kao i Urugvajca Vesina, da ponudi oko 7 miliona bez bonusa Dibali, i ugovor na četiri godine. Da li će to biti dovoljno da Argentinac pređe u redove najvećeg rivala, videćemo. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke