Velika svađa Čelsija i Junajteda, uzrok pretpostavljate?

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 01.03.2021.
12:50
Izvor: Sportske.net

Varnice na relaciji sa nedeljnim rivalom.

EPA-EFE/Clive Brunskill
EPA-EFE/Clive Brunskill

Povezane vesti

Menadžer Mančester junajteda Ole Guner Solskjer nije bio najraspoloženiji nakon remija bez golova u derbiju kola Premijer lige protiv Čelsija.

U meču koji je tek na momente, naročito u drugom poluvremenu, zaličio na derbi, norveškom stručnjaku je najviše zasmetalo što glavni sudija meča nije dosudio penal za njegov tim nakon igranja rukom Kaluma Hadson-Odoija u svom kaznenom prostoru.

Glavni sudija Stjuart Atvel meča posle pregleda snimka uz pomoć VAR tehnologije ocenio da krilni fudbaler Čelsija nije igrao rukom tokom duela sa Mejsonom Grinvudom.

Solskjer je nakon meča optužio Čelsi da utiče na delegiranje sudija putem zvaničnog veb sajta.

"Odavde se videlo da je reč o rukometu. Oduzeta su nam dva boda. Ne mogu da kažem, jer će to biti upereno direktno protiv njega, ne želim da izazovem kontroverzu. Sve su to spoljni uticaji. Razgovor o VAR-u pre utakmice koji je na drzak način stavljen na njihovu zvaničnu stranicu. To utiče na sudije", rekao je Solskjer, čiji tim se sve više udaljava od trke za titulu u odnosu na Siti.

Osvrnuo se na natpise uoči derbija o kapitenu "crvenih đavola" Hariju Megvajeru i pritisku na sudije.

"Mnogo se govori o penalima dosuđenim bez sumnje u našu korist i naravno da je i danas trebalo da dobijemo", rekao je Solskjer priznavši da je ipak njegova ekipa stvorila nedovoljan broj prilika da i bez penala odnese bodove sa "Stamford Bridža".

Junajted je trećim remijem u poslednja četiri kola produbio zaostatak za liderom Sitijem na 12 bodova, a naredni meč igra već u sredu kada gostuje u Londonu ekipi Kristal Palasa, koja igra promenljivo ove sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Monday, 01.03.2021
17:45

Овакво кукање је мало дегутантно након што схватиш да си био лош, ниси успео постићи гол и завршио утакмицу са досадних 0:0. Солшер боље да се фокусира да се бави играчима које је довео а који му углавном греју клупу (Тељеш и Ван де Бек), а исто тако и да размишља како ће да ојача штоперску линију са неким трансфером на лето, шта ће са Погбом и како ће да појача напад.