Veliki peh za Barselonu, Francuz otpao za Hetafe!

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 22.04.2021.
13:45
Izvor: Sportske.net

Povratak u magli.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Fudbaleri Barselone oslabljeni će dočekati Hetafe na zatvaranju 31. kola španske La Lige pošto neće moći da računaju na jednog od najboljih prvotimaca Usmana Dembelea koji je povredio karličnu kost.

Katalonski klub večeras od 22 sata dočekuje ekipu iz predgrađa Madrida, a na spisak povređenih ofanzivaca dodalo se ime i Dembelea.

Reprezentativac Francuske pruža ove sezone pod Ronaldom Kumanom daleko bolje partije nego što je to bio slučaj prethodnih godina, pa će njegovo odsustvo biti veliko opterećenje za tim.

Bez obzira na to što povrede ne spada u kategoriju najtežih, za sada se sa preciznošću ne može reći kada će se bivši fudbaler Borusije iz Dortmunda vratiti na teren.

Do kraja sezone u Španiji ostalo je još osam kola, a Barselona zaostaje za vodećim Real Madridom pet bodova uz čak dve utakmice manje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P.S.
Thursday, 22.04.2021
15:35

'Veliki peh za Barselonu' i 'Francuz otpao' ne može da stoji u istoj rečenici. A tek kada vidim da je taj Francuz Dembele onda je jasno da je Barsa prilično pojačana njegovim otpadanjem. Jedan je od najzaslužnijih za trofej u KK jer je svojim neigranjem omogućio Barsi ubedljivu pobedu.