Veliki povratak na Old Traford, Junajtedu se nudi legenda koju niko ne želi?

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 22.11.2021.
08:35
Izvor: Sportske.net

Iskustvo nije sporno, a kvalitet?

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Dugo su navijači Mančester junajteda čekali smenu Olea Gunara Solskjera i konačno je dočekali posle debakla od Votforda.

Sada se postavlja pitanje, ko će preuzeti velikana u problemu koji se nalazi usred sezone sa ekipom koja je već selektirana?

Imena poput Zinedina Zidana i Maurisija Poketina izlaze u prvi plan, ali realnije je da bi oni došli tek na kraju sezone.

Do tada, uglavnom pouzdani Atletik javlja da je Stiv Brus (60) spreman da preuzme kormilo "crvenih đavola" do kraja sezone i da smatra da bi uspeo da stabilizuje svlačionicu.

Brus je igračka legenda Junajteda za koji je standardno nastupao punih devet godina, ali tokom trenerske karijere nije ostvario značajne rezultate.

Vodio je timove iz prvog i drugog ranga engleskog fudbala, a poslednji angažman imao je u Njukaslu čiji su ga novi ambiciozni vlasnici smenili.

Junajted bi bio njegov najveći trenerski izazov, ali pitanje je da li je klub spreman za ovakvu vrstu "kocke", navijači sasvim sigurno ne bi bili oduševljeni.

Sa druge strane, vodio bi tim do kraja sezone i verovatno ne bi postavljao previše zahtevne uslove, a onda bi klub na leto potražio dugoročno rešenje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke