Veliki povratak - Najbolja reprezentacija sveta pušta selektora 10 meseci pre Katara!

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 17.01.2022.
12:00
Izvor: Sportske.net

Ovo ne deluje kao prava odluka...

Epa/Tolga Bozoglu
Epa/Tolga Bozoglu

Povezane vesti

Fudbalska asocijacija Belgije voljna je da pusti selektora Roberta Martineza da napusti klubu te reprezentacije samo 10 meseci uoči početka Svetskog prvenstva.

Generacija Belgije predvođena Tibom Kurtoom, Kevinom de Brujneom i Romeluom Lukakuom svakako je jedna od favorita za osvajanje Mundijala, ali sve ono što su gradili prethodnih šest godina koliko je Španac na klupi "crvenih đavola" moglo bi biti prekinuto uoči puta u Katar.

Naime, Belgijanci neće stati na put Robertu Martinezu ukoliko ovaj stručnjak reši da prihvati navodni poziv Evertona da ponovo se nađe na "Gudison parku". Martinez je tamo boravio od 2013. do 2016. godine kada je stigao iz Vigana kao perspektivan stručnjak kojeg krasi brz i ofanzivan fudbal. 

"Karamele" su juče otpustile Rafaela Beniteza zbog loših rezultata, ali situacija u klubu ionako nije zdrava, o čemu svedoče i pojedini javni nastupi igrača u vidu, sada bivših fudbalera Luke Dinja i Bernarda koji su to komentarisali na društvenim mrežama.

Martinez je već šest godina na klupi Belgije, ali nije ostvario značajniji uspeh sa ovom selekcijom. Međutim, to ne smeta da ova reprezentacija bude najbolja na FIFA rang-listi godinama unazad.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke