Veliki udarac pred "Boksing Dej", Klop dobio argument više

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 23.12.2021.
13:55
Izvor: Sportske.net

Odložen meč između Liverpula i Lidsa.

EPA-EFE/Peter Powell
EPA-EFE/Peter Powell

Povezane vesti

Utakmica između Liverpula i Lidsa, planirana za nedelju 26. decembar na "Enfildu", odložena je zbog velikog broja zaraženih gostujućeg tima, što je drugi meč koji neće biti odigran na tradicionalni "Boksing Dej".

Loše vesti stižu jedna drugu kada je reč o utakmicama Premijer lige pred kraj ove godine, a uoči novog sastanka zakazanog za popodne doneta je nova odluka o odlaganju.

Ovu vest potvrdio je Liverpul na svom zvaničnom sajtu, samo dan nakon što je menadžer ovog kluba Jirgen Klop izneo nezadovoljstvo što će u tri dana njegov tim dvaput istrčati na teren.

Osim utakmice kojom se otvara naredno kolo u Premijer ligi, odložen je i meč između Votforda i Vulverhemtona, a ne bi čudilo da do nedelje dođe do novih odlaganja, imajući u vidu katastrofalnu situaciju sa koronavirusom u Velikoj Britaniji.

Podsetimo, prvobitni sastanak između klubova održan je u ponedeljak i na njemu je odlučeno da se sezona nesmetano nastavi. Videćemo šta možemo da očekujemo u popodnevnim satima kada je zakazan novi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke