Veliko iznenađenje u Rusiji, "srpski" Tosno u finalu, izbacili Spartak!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 18.04.2018.
22:14
Izvor: Sportske.net

Spartak iz Moskve i Tosno su igrali veoma zanimljiv duel polufinala ruskog kupa, a na kraju je kao pobednik izašao gost!

Sportske.net/Aleksandar Obrenović
Sportske.net/Aleksandar Obrenović

Povezane vesti

Tosno je drugi finalista ruskog kupa.

Oni su danas uspeli da savladaju Spartak iz Moskve na gostujućem terenu u okviru drugog polufinala, a meč je obilovao uzbuđenjima.

Ze Luis je doveo domaće u prednost u 62. minutu nakon loše reakcije odbrane Tosna, da bi u poslednjim minutima regularnog dela meča Galiulin izjednačio i odveo utakmicu u produžetke.

Tamo nije bilo golova, pristupilo se izvođenju penala. Rade Dugalić, srpski fudbaler, je promašio penal za Tosno u prvoj seriji, kasnije je Fernando iz Spartaka "vratio" promašaj. Trujić je bio siguran za Tosno u trećoj seriji, napetost je dostigla vrhunac.

Nakon pet serija je bilo 5:5, a onda je Glušakov postao pravi tragičar, promašio je penal, da bi na drugoj strani pobedu gostima i plasman u finale doneo Roča.

U finalu će Tosno igrati protiv Avangarda iz Kurska.

Za Tosno su Poletanović i Dugalić igrali od početka, Poletanović je odigrao do pred kraj regularnog dela. Igrao je i Trujić, ušao je umesto Pogrebnjaka u prvom poluvremenu, na kraju bio jedan od najzaslužnijih za plasman Tosna u finale.

Na drugoj strani Nikola Maksimović je odigrao čitav meč.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 18.04.2018
22:21

Za ovog Dugalica kazu da nije los. Tako da ne bi bilo lose da ga probamo u junskim utakmicama na mestu desnog beka, de nam i onako skripi.