Venger: ''Arsenal bi mogao ove sezone da osvoji titulu''

Autor: Nemanja Veljković
petak 23.09.2022.
22:00
Izvor: Sportske.net

Francuski stručnjak veruje u ''svoje''.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Fudbalski klub Arsenal nalazi se u odličnoj formi ove sezone. Tim Mikela Artete se posle sedam kola Premijer lige nalazi na čelu tabele sa 18 bodova, jednim više od Mančester Sitija i Totenhema.

Na dosadašnje rezultate osvrnuo se legendarni menadžer ''tobdžija'' Arsen Venger. On je u intervjuu za Skaj sports izjavio da njegov nekadašnji klub može da osvoji titulu u Premijer ligi ove sezone.

Čuveni Francuz je trenirao Arsenal od 1996. do 2018. godine, a londonski klub je poslednju šampionsku titulu osvojio upravo sa njim na klupi u istorijskoj sezoni 2003/04. Venger smatra da bi ove sezone čekanju mogao doći kraj i da njegov nekadašnji klub na čelu sa Artetom ima dobru šansu da dođe do titule.

''Mislim da imaju dobre šanse da osvoje titulu ove sezone jer u ligi trenutno nema nijednog dominantnog tima. Zbog toga mislim da je ovo zaista dobra prilika za Arsenal. Naravno, ovo je pomalo posebna sezona, jer će je prekinuti Svetsko prvenstvo, a ne zna se koliko će to uticati na učinak pojedinih igrača i ekipa. Generalno, verujem da ove sezone može mnogo toga da se dogodi'', kazao je Venger za engleke medije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke