Venger: ''Moderni fudbal uništio Sautempton, mogli su da osvoje LŠ''

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 01.08.2014.
16:50
Izvor: Sportske.net

Menadžer Arsenala, Arsen Venger, istakao je da bi Sautempton mogao da se bori za titulu šampiona Starog kontinenta da je zadržao sve svoje igrače koje je prodao u poslednjih nekoliko godina.

Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Arsen Venger voli da kupuje u Sautemptonu, počelo je sa Teom Volkotom, nastavilo se sa Okslejd-Čembrlenom, a sada je doveo i mladog Kaluma Čembersa za sumu od 16 miliona funti. Sve pomenute momke je dovodio kao veoma mlade igrače, što nam govori da veoma ceni školu fudbala koja funkcioniše u Sautemptonu.

On je istakao da je ova ekipa mogla da se bori za titulu u Ligi šampiona samo da je zadržala ovaj tri, kao i Gereta Bejla, momka koji trenutno nastupa za Real Madrid.

„Veoma cenim sve ono što oni rade u Sautemptonu. Kada samo pogledate igrače koji su ih napustili prošle godine, uz Čembrlena i Volkota, kao i Gereta Bejla, oni su zajedno mogli da osvoje sve, pa i Ligu šampiona.“, rekao je Arsen Venger.

Na njihovu veliku žalost, modernizacija fudbala im ne ide u korist, tako da su morali da prodaju svoje igrače.“, istakao je trener Arsenala.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke