Venger vidi nešto što Solskjer ne, gde nestade Pogba?

Autor: Nemanja Janošev
petak 22.10.2021.
11:00
Izvor: Sportske.net

Francuz u padu forme.

EPA-EFE/Peter Powell
EPA-EFE/Peter Powell

Povezane vesti

Proslavljeni francuski stručnjak Arsen Venger smatra da je Ole Gunar Solskjer napravio grešku na utakmici sa Atalantom ne započevši meč sa Polom Pogbom.

Sezonu je počeo na impresivan način sa četiri asistencije već u prvom kolu protiv Lidsa tako prenevši formu sa Evropskog prvenstva gde je svojim pasovima hajlajtse utakmica činio mnogo lepšim. Francuz ima magiju u nogama, ali utisak je da je to tako samo kada on želi i kao da je svetu pokazao koliko i šta može, a potom se vratio u svoju ljušturu čekajući zimu kada će moći da bira novu sredinu.

Izgledao je srećno u Torinu nastupavši za reprezentaciju u Ligi nacija. Upitan da opiše kakav je osećaj vratiti se, Pogba nije krio osmeh sa lica istakavši da je to njegova kuća. Juventus je velika opcija, situaciju prati i Real.

U svakom slučaju, Pogbina forma nije na nivou sa starta sezone. Tada je u prva četiri kola zabeležio impresivnih sedam asistencija - pomenute četiri protiv Lidsa i ukupno tri u duelima sa Sautemptonom i Njukaslom. Od tada, ni gola, a ni ključnog dodavanja i samo je dva puta kompletirao utakmicu.

Protiv Atalante je šansu dobio u 66. minutu i pomogao ekipi da sa dva gola stigne do preokreta na "Old Trafordu". Koliko je važan šraf za Solskjerov tim, ističe Arsen Venger.

"Kada je Pogba ušao u igru, Bruno je postao mnobgo bolji. Fernandeš je imao bledo poluvreme, ali u drugom delu je postao poput noža", smatra Venger.

Nema Pogbe, nema ni pobeda ili je pak obrnuto u zavisnosti iz koje perspektive posmatramo. Junajted je sakupio svega poen u Premijer ligi na poslednje tri utakice, sledi im Liverpul, taktički pripremljeniji tim od nekih prethodnih rivala. Pitanje je mogu li i ovde tražiti čitav plen.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke