Verner bez LŠ, evo i objašnjenja!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 29.06.2020.
10:31
Izvor: Sportske.net

Nemac završio svoje u Lajpcigu.

EPA-EFE/HANNIBAL HANSCHKE / POOL
EPA-EFE/HANNIBAL HANSCHKE / POOL

Povezane vesti

Sezona u Bundesligi je završena, Bajern Minhen je nastavio svoju dominaciju dok je Borusija Dortmund uspela da se odbrani od nasrtaja RB Lajpciga i zauzme mesto vicešampiona.

Sezona za Lajpcig a ni Bajern nisu završene, nemačke klubove čeka i završnica u Ligi šampiona. Elitno takmičenje se nastavlja sedmog avgusta, Bavarci igraju revanš sa Čelsijem dok su "bikovi" već u narednoj fazi takmičenja posle eliminacije Totenhema.

Ipak Lajpcig će takmičenje nastaviti bez prve zvezde tima.

"Naravno da me boli to što ne mogu pomoći Lajpcigu u Ligi šampiona, ali ja sam igrač Čelsija od prvog jula, oni će mi uplaćivati platu. Bilo je jasno od samog početka da će dogovor biti ovakav. Sebe nisam uplitao u pitanje oko LŠ koliko god da sam mogao, bilo je jasno da će doneti štete jednom od klubova. Zato je moj agent sklopio konačni dogovor sa timovima", izjavio je Verner za Sportbuzzer.

"Plavci" su isto u LŠ, ali samo na papiru. Čelsiju sledi revanš susret sa Bajernom koji je već u prvom meču na "Stamford Bridžu" slavio sa 3:0.

Baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Crveni Lucifer
Monday, 29.06.2020
13:17

Djubre od coveka u djubre od kluba

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 29.06.2020
10:36

Sto volim kad se tako prave ludi kao da ce njihovi menadzeri igrati fudbal, a ne oni...

avatar
LFC*19
Monday, 29.06.2020
11:29

xaxa da. Iskljucivo je do njega. Celzi bi ga svakako kupio i da je postaovio ultimatum da ne moze doci prije nego se oduzi svom klubu sa kojim je prosao dalje u LS. Nego, njemu je jako zao. Interesuje me da li je navijace Celzija sada ovaj Werner nesto tipa Pedra?

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Thursday, 02.07.2020
13:09

Ili on ili Sik:-D