Verona u sve dubljoj krizi, prežaljeni Krotone im očitao lekciju

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 13.05.2021.
22:41
Izvor: Sportske.net

Sreća te su napravili zalihu bodova iz prvog dela sezone.

EPA-EFE/CARMELO IMBESI
EPA-EFE/CARMELO IMBESI

Povezane vesti

Fudbaleri Verone nastavili su sa serijom loših rezultata i na gostovanju slabašnom Krotoneu, koji ih je u meču 36. kola, bez velikog rezultatskog značaja, pobedio na svom terenu rezultatom 2:1.

U derbiju timova koji u svojim redovima imaju po dvojicu srpskih igrača, bolje se snašao uoči ovog kola poslednjeplasirani sastav.

Vođstvo Krotoneu doneo je već u drugom minutu Adama Unas nakon asistencije večeras izvanrednog Simija.

Do kraja poluvremena Krotone je imao još jednu priliku da udvostruči prednost svom timu, a posao na putu do tek šeste pobede u ligi svom timu olakšao je Žunior Mesijas u 75. minutu.

Gosti iz Verone se nisu predavali pa su u 87. minutu smanjili rezultat autogolom Salvatorea Moline nakon nespretnog pokušaja interevencije nakon kornera.

Krotone je do kraja meča ipak imao dovoljan gol zalihe da mu pobeda ne bude ugrožena, ali ovaj trijumf će im poslužiti tek toliko da poprave utisak u časnije se oproste od Serije A.

Mnogo više razloga za brigu imaju gosti iz Verone, za koje su od starta igrali reprezentativci Srbije Darko Lazović i Ivan Ilić, pošto na trijumf čekaju još od 3. aprila i meča protiv Kaljarija.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke