Vest dana u Kataloniji, uhapšena najomrženija ličnost šest dana pred izbore!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 01.03.2021.
12:01
Izvor: Sportske.net

I to se desilo!

EPA-EFE/Juan Carlos Cardenas
EPA-EFE/Juan Carlos Cardenas

Povezane vesti

Članovi bivše uprave Barselone na čelu sa Hosep Marija Bartomeuom, uhapšeni su danas zbog sumnjivih radnji tokom mandata na čelu katalonskog kluba.

U aferi "Barsa gejt", Bartomeu i njegovi ljudi plaćali su u ogromnim svotama novca kompanije koje su imale zadatak da na društvenim mrežama blate čak i igrače Barselone, njihove supruge, pa i klupske legende, ako su kojim slučajem govorile protiv rada uprave.

Policija od juna prošle godine "češlja" papire i transakcije na račun kompanije I3 ventures koja je bila zadužena da u ime Bartomeuove uprave, preko popularnih internet botova, blati svakog ko je protiv njega.

Uz Bartomeua, uhapšeni su i Oskar Grau i Roma Gomez Ponti, visoki funkcioneri prethodne uprave. Prema pojedinim izvorima, Barsa je u milionima evra plaćala pomenutu kompaniju za "vođenje i rad na društvenim mrežama".

Podsetimo, u ovoj aferi "stradali" su čak i Mesi, Pike, Buskets, Luis Suarez, a botovi koji su plaćani od strane Bartomeua, otišli su čak i korak dalje, pošto su blatili i imena supruga igrača, te legendi kluba među kojima je bio čak i Karles Pujol.

Podsetimo, u nedelju su predsednički izbori, pravi je trenutak za hapšenje i da sve počne ispočetka... jer Barselona nije zaslužila upravu koja je vladala od 2015. do 2020. godine.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P.S.
Monday, 01.03.2021
16:24

Kakva ekspeditivnost... a tek 5 godina ponavljam kako ovoga treba uhapsiti.