Budućnost Ramosa - kapiten Reala iznenadio odgovorom

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 11.03.2021.
17:22
Izvor: Sportske.net

Kapiten razrešava najveću dilemu.

EPA-EFE/Rodrigo Jimenez
EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Povezane vesti

Kapiten Real Madrida Serhio Ramos izašao je ovog popodneva pred novinare gde nije želeo da priča mnogo o svojoj budućnosti u klubu, iako su španski mediji pompezno najavili da će upoznati javnost o ključnoj temi prethodnih meseci.

Ramos je uglavnom govorio o uopštenim temama, koje se tiče njegovog povratka na teren posle povrede i ambicijama kluba do kraja sezone.

Kada je došao red na najzanimljiviji odgovor, kapiten reprezentacije Španije ostao je zakopčan do grla.

"Ne postoji ništa novo. U pogledu eventeualne obnove saradnje nije se dogodilo ništa posebno što bih mogao da podelim sa vama", rekao je Ramos.

Prema saznanjima španskih medija ranije tokom dana, iskusni defanzivac već je postigao dogovor sa predsednikom Florentinom Perezom o potpisivanju novog ugovora, ali on to nije želeo da podeli u javnosti

Podsetimo, delovalo je u jednom trenutku nemoguće da će doći do dogovora, budući da aktuelni šampion Španije ne praktikuje višegodišnje ugovore za igračima u poodmakloj fazi karijeri, štaviše nudi im nešto lošije i platežne uslove, što je sve odvraćalo ovog fudbalera.

Ramos je u Real stigao još na leto 2005. godine iz Sevilje i najdugovečniji je fudbaler u klubu.

Na "Santjago Bernabeuu" odigrao je 688 utakmica postigavši 100 golova, a najuspešniji period bio je tokom sredine prošle decenije kada je za četiri godine osvojio isto toliko trofeja u Ligi šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke