Vest Hem identifikovao navijače koji su navodno udarili nemačke novinare

Autor: Milovan Longinov
subota 30.04.2022.
14:00
Izvor: Sportske.net, Beta

Čeka ih kazna...

Epa/Andy Rain
Epa/Andy Rain

Povezane vesti

Fudbalski klub Vest Hem identifikovao je dvojicu navijača koji su navodno udarili dvojicu nemačkih radio novinara na stadionu u Londonu dok su prenosili polufinalnu utakmicu Lige Evropa i da je njihova imena predao policiji.

Novinari su posle utakmice u četvrtak, u kojoj je Ajntraht pobedio Vest Hem sa 2:1, objavili da su ih udarili navijači koji su sedeli iza njih.

Tim Brokmajer i Filip Hofmajster su naveli da se navijačima Vest Hema nije dopao njihovo "emotivno" komentarisanje nakon što je Ajntraht postigao gol u prvom minutu utakmice i da su počeli da ih udaraju.  Oni su rekli i da su ponovo bili na meti navijača kada je Majkl Antonio postigao izjednačujući gol za Vest Hem.

Rekli su, takodje, da im obezbeđenje na stadionu nije pomoglo i da su dobili pomoć tek pošto je novinarski tim iz Frankfurta kontaktirao kolege iz Vest Hema. Oni su tokom poluvremena prebačeni u glavnu ložu za novinare.

Metropoliten policija je saopštila da sarađuje sa klubom "kako bi se utvrdilo šta se dogodilo i kako bi se identifikovali svi umešani i preduzele sve odgovarajuće mere".

Vest Hem je naveo da će navijačima biti zabranjeno da dolaze na stadion na neodređeno vreme ako budu proglašeni krivima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke