Vest Hem u nadoknadi iščupao bod u Lesteru, trka za LŠ nikad luđa!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 13.02.2022.
19:25
Izvor: Sportske.net

"Lisice" upisale važnu pobedu.

 EPA-EFE/TIM KEETON
EPA-EFE/TIM KEETON

Povezane vesti

Fudbaleri Lestera remizirali su na svom "King Paueru" sa ekipom Vest Hema rezultatom 2:2 u 25. kolu Premijer lige. 

Vest Hem je bolje otvorio meč, pošto je već u 10. minutu Diop sjajnom dugom loptom pronašao Bovena, a ovaj preciznim udarcem nastavio svoju sezonu iz snova - 0:1.

Lester je potom preuzeo inicijativu i do poluvremena uspeo da izjednači. Kresvel je igrao rukom u šesnaestercu, sudija je pokazao na belu tačku, a precizan sa 11 metara bio je Tilemans - 1:1.

Domaći su uspeli da preokrenu u 57. minutu Barns je lepo centrirao sa levog boka, a desni bek Pereira bio najviši u skoku i glavom pogodio sam gornji desni ugao za 2:1. 

Pokušavao je Vest Hem do kraja da dođe makar do boda, Benrahma je imao opasan udarac u finišu, ali je odbrana Lestera popustila tek u nadoknadi. 

Boven je izveo korner, a najviši u skoku bio je Douson koji je ramenom savladao Šmajhela za 2:2. 

Vest Hem je tako čak treći tim iz borbe za četvrto mesto koji nije pobedio u ovom kolu, ali je ostao četvrti sa 41 bodom. Junajted ima 40, a najviše je profitirao Arsenal koji nije igrao sa Čelsijem u ovom kolu, ima čak tri meča manje od Vest Hema i dva od Junajteda i može potencijalno da preuzme poziciju koja vodi u Ligu šampiona. 

Uz to, ne smeju se otpisati ni Vulvsi sa 37 bodova i takođe dva meča manje od Vest Hema, a tu je i dalje i Totenhem, koji ima 36 i tri utakmice manje od četvrtoplasiranog tima.

Lester je ostao na tek 11. mestu sa 29 bodova.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke