Vesti iz Njuke - Frka u svlačionici, prelazno rešenje na klupi je čovek koga svi želimo?!

Autor: Milovan Longinov
utorak 19.10.2021.
11:40
Izvor: Sportske.net

Nove informacije iz Njukasla...

Newcastle United FC/Twitter
Newcastle United FC/Twitter

Povezane vesti

Nakon novog poraza, Stiv Brus ima još manju kvotu da će napustiti klupu Njukasla i samo je pitanje dana kada će se to dogoditi.

U nedelju je Njukasl izgubio od Totenhema rezultatom 3:2, ostao je u zoni ispadanja i novi vlasnici kluba moraju što pre da reaguju.

U svlačionici vlada haos, mnogi igrači sumnjaju u taktičke sposobnosti Stiva Brusa, a fizički su se čak obračunali Lasels i Hajden. Toliko su ušli u klinč da ih je svlačionica jedva razdvojila, otkrivaju engleski mediji. 

Istovremeno, danas stiže i informacija da je Vejn Runi moguća opcija na klupi Njukasla! On želi da napusti Derbi Kaunti koji je u opštem rasulu i bori se na sve načine da ne bankrotira.

Ipak, Runi bi bio samo prelazno rešenje, jer bi Njukasl želeo da krene po neku krupniju "ribu" na tržištu. Pominju se još i Edi Hau, Stiven Džerard, Paolo Fonseka, čak i Unai Emeri, dok Antonio Konte i Zinedin Zidan nisu zainteresovani da započinju od nule ovakav projekat.

Jasno je da je potrebno najpre neko "manje ime", Runi bi bio možda i idealan čovek, tek je na početku karijere, velika je legenda, ali je pitanje da li je dovoljno dobar da sačuva Njuku u eliti. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke