Vetar u leđa za Vlahovića, Srbin zbog ovih reči ne sme da klone!

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 11.05.2022.
12:00
Izvor: Sportske.net

Direktor se obratio biranim rečima.

EPA-EFE/Alessandro Di Marco
EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Povezane vesti

Direktor Juventusa Mauricio Arivabene stao je u odbranu Dušana Vlahovića, koji je u poslednje vreme meti kritika u Italiji, istakavši da je i Zlatan Ibrahimović bio pod lupom javnosti tokom debitantske sezone u "Staroj dami".

Vlahović je pre tri i po meseca stigao u Torino i nakon odličnog početka počeo je da posustaje i nije postigao gol na poslednja četiri meča, a kulminacija je viđena u petak kada je zaplakao u Đenovi pošto ga je Masimilijano Alegri izveo iz igre.

Uprkos oštrim i neumoljivim napadima, Arivabene čvrsto stoji iz Srbina.

"Vlahović se ne dovodi u pitanje. Sećam se da su navijači Juventusa kritikovali Ibrahimovića tokom prve sezone i da je "eksplodirao" u narednima", prisetio se funkcioner Juventusa dodajući da je Vlahović već dokazao kvalitet.

Upozorio je navijače Juventusa da ne očekuju velike transfere predstojećeg leta.

"Naredna letnja pijaca će biti specifična. Ne očekujem mnogo pojačanja, naročito u godini Svetskog prvenstva. Možda se nešto dogodi u januaru, ali ne očekujte ništa vanredno. Želimo da ulažemo u tim i da ga neprekidno pojačavamo", rekao je on.

Vlahović je do sada postigao sedam golova za Juventus u svim takmičenjima, čime nije u proseku tresao mreže ni na svakoj drugoj utakmici, dok se Ibrahimović u debitantskoj sezoni u Juventusu 16 puta upisivao u strelce.

Reprezentativac Srbije ima večeras idealnu priliku da se iskupi za nešto lošije igre i to u derbiju protiv Intera u finalu Kupa Italije. Meč se igra od 21 sat u Rimu, a AdmiralBet nudi kvotu od 1,87 da će oba tima postići po gol na meču.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke