Video kruži mrežama, "prodajte Rašforda što pre"! A Ten Haga?!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 03.12.2023.
11:45
Izvor: Sportske.net

Šta se dešava sa Markusom Rašfordom?!

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Mančester junajted je upisao još jedan poraz i pružio je još jednu razočaravajuću partiju ove jeseni. 

Njukasl je potpuno zasluženo slavio rezultatom 1:0, mogao je i ubedljivije, a od svih loših aktera meča, posebno je u centru pažnje - Markus Rašford.

Nakon najbolje prošle, Rašford igra svoju najgoru sezonu u karijeri. Mnogi su verovali da mu je Erik ten Hag konačno našao žicu i taktiku, ali, ova sezona je to demantovala.

Ove sezone je na 13 utakmica Premijer lige dao samo dva gola i upisao dve asistencije za 1.088 minuta na terenu, dodao je još dve asistencije u Ligi šampiona i to je sve od njega. Učinak od dva gola i četiri asistencije na 18 mečeva u svim takmičenjima je razočaravajuća statistika.

Ali, mnogo više brine njegov odnos prema igri. Rašford nema nikakvu odgovornost, a ni želju, deluje potpuno demoralisano i nezainteresovano, bilo da napada, ili da treba da sudeluje u odbrani. 

Međutim, mora da se postavi i otvoreno pitanje o statusu Erika ten Haga. Holanđanin nikako ne može da probudi ekipu, a rezultati u ključnim utakmicama ove sezone su katastrofalni. 

Junajted je izgubio sve bitne utakmice ove sezone od - Totenhema, Arsenala, Brajtona, Bajern Minhena, Galatasaraja, Mančester sitija, dva puta od Njukasla, Kopenhagena, dok je remijem u Istabulu sa Galatom na korak od ispadanja iz Lige šampiona. 

Ten Hag je zaratio ponovo sa nekim igračima, Džejdon Sančo je odavno sklonjen, sada je u nemilosti i Rafael Varan, koji je na izlaznim vratima, pa je odbrana spala opet na Harija Megvajera. 

Iako se još uvek ne piše o Ten Hagovoj smeni, nemojte se iznenaditi da uskoro dobije otkaz. Uostalom, u ovom nekom periodu je klub napustio i Ole Gunar Solskjer...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke