Vila "šokirala" Siti, Liverpul nema rezultat za titulu! (POLUVREME)

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 22.05.2022.
17:50
Izvor: Sportske.net

Ludilo u Engleskoj.

EPA-EFE/Andrew Milligan / POOL
EPA-EFE/Andrew Milligan / POOL

Povezane vesti

Fudbaleri Aston Vile vode na "Etihadu" sa 0:1 posle prvog poluvremena, u poslednjem kolu Premijer lige, za to vreme Liverpul na "Enfidildu" muku muči sa Vulvsima, tamo je rezultat posle 45 minuta 1:1. Tako je Siti još uvek na liderskoj poziciji u šampionatu.

Napadao je Mančester siti Vilu tokom čitavog poluvremena, ali ekipa Pepa Gvardiole nije došla ni do jedne izgledne prilike. 

Gosti su iz jedinog udarca ka golu poveli na "Etihadu". Posle sjajne kontre u 37. minutu Luka Dinj je uposlio Metija Keša, a ovaj pogodio za veliku radost navijača Vile, Liverpula i svog menadžera Stivena Džerarda.

Za to vreme na "Enfildu", ni Liverpulu ne ide baš sjajno. Vulvsi sušokantno poveli već u trećem minutu, do kraja poluvremena Mane je uspeo da izjednači.

U ostalim utakmicama Totenhem vodi sa 0:2 protiv Noriča i tako praktično overava svoje mesto u Ligi šampiona naredne sezone. prednost ima i Arsenal protiv Evertona, 2:1, ali uzalud, ako "Pevci" trijumfuju.

Junajted gubi na gostovanju Kristal Palasu sa 1:0, dok Vest Hem vodi protiv Brajtona u gostima 0:1. Tako bi "Crveni đavoli" završili tek na sedmom mestu i igrali u Ligi konferencija naredne sezone, dok bi "Čekićari" ponovo igrali Ligu Evrope.

U borbi za opstanak, trenutno bolji rezultat ima Lids koji igra nerešeno sa Brentfordom, 0:0, njihov konkurent Barnli gubi od Njukasla sa 1:0 i trenutno je u zoni ispadanja.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke