Viljareal i Betis podelili bodove

Autor: Mladen Heleta
nedelja 12.03.2023.
20:23
Izvor: Sportske.net

Po poluvreme i jednima i drugima.

EPA-EFE/Domenech Castello
EPA-EFE/Domenech Castello

Povezane vesti

Fudbaleri Viljareala i Betisa odigrali su nerešeno 1:1 u 25. kolu španske La Lige.

Betis je ostao peti na tabeli sa 42 boda na svom kontu i na "minus 3" je od željenog četvrtog mesta, dok je Viljareal šesti sa četiri boda manje.

Kvalitetan duel smo gledali u Viljarealu, pravi prvenstveni, španski. Puno trčanja i borbe, po nekoliko lepih šansi na obe strane i na kraju i više nego zaslužen nerešen rezultat.

Gosti iz Sevilje su se brzo "resetovali" posle poraza od Mančester junajteda u Ligi Evrope, bili su konkretniji u prvom poluvremenu i to su materijalizovali u 38. minutu. Rodri je poslao oštar centaršut u peterac, golman domaćih Rejna je bio na toj lopti, ali je očajno intervenisao, pa je "otpadak" pokupio snalažljivi Borha Iglesijas i pospremio ga u mrežu, za 0:1.

U drugom poluvremenu je Viljareal "dodao gas", pritiskao je sa svih strana i stigao je do gola u 55. minutu. Teras je odlično centrirao levom nogom, a Pino se ušunjao u kazneni prostor iza leđa defanzivaca Betisa, izbegao ofsajd zamku i lepim udarcem savladao Silvu, za 1:1.

U finišu napadi "žute podmornice". Čukvueze je pretio u dva navrata, Moralesu je poništen gol zbog ofasajda u 89. minutu, pa se Betis odbranio i sačuvao 1:1.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke