Vilmotsovi "slonovi" bolji od Rusije, sjajan gol Zahe!

Autor: Nikola Miloradović
petak 24.03.2017.
19:03
Izvor: Sportske.net

U meču prijateljskog karaktera, Rusija je u Krasnodaru ugostila Obalu Slonovače.

EPA/SAMUEL SHIVAMBU
EPA/SAMUEL SHIVAMBU

Povezane vesti

Bivši selektor Belgije nedavno je preuzeo selekciju Obale Slonvače, a na svom debiju na njihovoj klupi ostvario je neočekivano lak trijumf.

Iako je samo prijateljska utakmica u pitanju, ipak je iznenađujuće, da su fudbaler Obale Slonovače uspeli da slave protiv Rusije i to u Krasnodaru sa 0:2 (0:1).


Igrao se 30. minut kada su gosti došli do vođstva. Kođija je prihvatio jedan dubinski pas, otresao svog čuvara i utrčao sa loptom u kazneni prostor domaćina. Uputio je potom napadač Aston Vile fantastičan udarac, Akinfejev nije imao nikakve šanse.

Sa minimalnom prednošću gostiju otišlo se na odmor, a onda je u 70. minutu usledio šok za domaće navijače. Fudbaler Kristal Palasa i nekadašnji reprezentativac Engelske Vilfrid Zaha je promešao "pola" ruske selekcije, nakon serije driblinga se ušetao u kazneni prostor "Zbornaje komande" i potom obavio lakši zadatak, rutinski matirao Akinfejeva.


Ispostavilo se da je bivši igrač Mančester junajteda postavio i konačan rezultat, Vilmots nije mogao da poželi bolji debi na klupi "slonova".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke