Vinisijus ima čudan plan, a u centru zbivanja je Karim Benzema

Autor: Sportske Net
četvrtak 04.11.2021.
09:36
Izvor: Sportske.net

Želi da mu pomogne.

EPA-EFE/Kiko Huesca
EPA-EFE/Kiko Huesca

Povezane vesti

Vinisijus Žunior je jedna od najsvetlijih tačaka Real Madrida i svetskog fudbala. Golovi, brzina, asistencije, postali su njegova vizit karta. U pobedi protiv Šahtjora iz Donjecka nije postigao gol, ali je Benzemi dao dve asistencije, koje je Francuz krunisao golovima.

Sa prvom asistencijom, on je takođe bio ključan da Karim Benzema postane autor 1000. gola Real Madrida u Ligi šampiona. Vini je oduševljen što je najbolji saveznik Realove "devetke".

"Želim da nastavim da mu pomažem da ponovo osvoji Pičiči i da osvoji Zlatnu loptu", rekao je Vinisijus o Benzemi posle pobede Madrida protiv Šahtjora iz Donjecka. 

"Bila je to veoma teška utakmica protiv dobrog tima, ali pobedili smo, što je najvažnije. Moramo da nastavimo ovako, da radimo stvari koje trener traži od nas, sezona je duga. Proslavite pobedu danas, ali već mislite na subotu, koja je veoma blizu", rekao je on, pa dodao:

"Moramo da nastavimo da radimo stvari kao što smo radili u prvoj utakmici. Trčimo bez lopte i kada ste sa loptom dobro istrčavamo kontre. Veoma sam zadovoljan igrom koju sam odigrao danas, želim da nastavim ovako i pomognem timu do kraja sezone. Igrati na 'Bernabeuu' je ogromna radost", jasan je Vinisijus. 

Na usluzi je Karimu Benzemi.

Mislim da su smirenost, samopouzdanje i timski rad ključni, što je ono što uvek radimo na treninzima. Sada stvari funkcionišu i na utakmicama. Veoma sam srećan što sam dao još jednu asistenciju Karimu. Želim da uvek budem tu. Moja najbolja verzija, Karimova takođe", završio je fudbaler. 


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke