Vinisijus: "Slao sam Belingemu poruke svakog dana da dođe u Real"

Autor: Filip Rodic
četvrtak 05.10.2023.
13:15
Izvor: Sportske.net

Brazilcu se isplatila upornost.

EPA-EFE/Rodrigo Jimenez
EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Povezane vesti

Zvezda Real Madrida Vinisijus tvrdi da je odigrao ključnu ulogu u pridruživanju Džuda Belingema klubu nakon njegovog neverovatnog početka sezone.

Belingem je postigao osam golova u devet utakmica za "Los Blankose" i nastavio svoju izvanrednu formu golova zaključno sa duelom protiv Napolija u Ligi šampiona.

Engleski vezista je postao superzvezda otkako je prešao iz Borusije Dortmund za 120 miliona evra, a čini se da su njegovi saigrači oduševljeni što ga imaju na svojoj strani nakon što su brojne vrhunske ekipe širom sveta jurile za njegovim potpisom - uključujući Liverpul, Mančester siti i Mančester junajted.

"Želeo sam Džuda u Real Madridu! Poslao sam mu mnogo poruka prošle godine. Slao sam mu poruke skoro svaki dan i govorio sam mu: 'Dođi u Madrid' ",ispričao je Vinisijus, a preneo Fabricio Romano.

Nakon utakmice, Bellingem je uzvratio kompliment Vinisijusu pošto je pozdravio njihovo partnerstvo na terenu i rekao da je među najboljim igračima na svetu.

"On je za mene verovatno najbolji na svetu, jedan od najtalentovanijih igrača sa kojima sam ikada igrao", istakao je Belingem.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke