Vlada Ivić ili Žoze Murinjo? Možda odluči čovek koji je doveo Željka Obradovića!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 13.05.2024.
19:04
Izvor: Sportske.net

Zanimljiv plan bivšeg predsednika velikana sa Bosfora.

Watford FC Twitter
Watford FC Twitter

Povezane vesti

Vladimir Ivić (46) je od marta bez angažmana nakon što je neočekivano dobio otkaz u Krasnodaru, iako je ekipu doveo do finala Kupa Rusije, dok je u prvenstvu dugo bio prvi pre nego što je Zenit preuzeo čelo sa bodom više od njegovog tima.

Od tada su se mnogi klubovi spominjali kao potencijalna nova destinacija Ivića, a ruski mediji sada prenose da je srpski stručnjak interesantan Fenerbahčeu.

Portal RB Sport navodi da je Ivić već obavio prvu rundu pregovora sa sportskim direktorom Fenera Mariom Brankom, a konačna odluka trebalo bi da bude poznata početkom juna.

Klub iz Istanbula vodi Ismail Kartal koji je ispustio vođstvo u odnosu na Galatasaraj koji će, sasvim izvesno, postati novi šampion Turske.

Uveliko se govori i o povratku nekadašnjeg predsednika kluba Azisa Jildirima, pa turski mediji prenose da je njegove želja ni manje, ni više nego - Žoze Murinjo. Jildirim je bio na čelu kluba kada je u košarkaškoj sekciji doveo najtrofejnijeg trenera Starog kontinenta Željka Obradovića koji je Feneru doneo i titulu u Evroligi.

"Posebni" je bez angažmana otkako se početkom godine rastao sa Romom, nedavno je izjavio da je spreman da preuzme novi klub naredne sezone, te su ga u javnosti povezivali sa mnogim evropskim klubovima.

Najnoviji u nizu jeste Fenerbahče čiji ambiciozni projekat na čelu sa Dušanom Tadićem i Edinom Džekom na terenu za sada nije doneo trofeje.

Uz to, igrači sa Balkana navodno nisu u sjajnom odnosu sa trenerom Kartalom kojem mnogi predviđaju odlazak na kraju sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke