Vladan Milojević pronašao novi angažman i to u dobro poznatoj sredini!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 05.10.2022.
16:47
Izvor: Sportske.net

Bivši trener Zvezde ponovo u zemlji u kojoj je trenirao...

Predrag Milosavljevic/Starsportphoto ©
Predrag Milosavljevic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Nekadašnji trener Crvene zvezde Vladan Milojević je bez angažmana već sedam meseci nakon rastanka sa Al Etifakom, a uskoro bi mogao da započne novi posao.

Praktično svi mediji na Kipru prenose da će Milojević uskoro postati novi trener APOEL-a iz Nikozije koji je smenio Sofronisa Avgustisa.

APOEL se nakon pet odigranih kola nalazi na petoj poziciji sa osam osvojenih bodova, četiri manje od lidera Arisa iz Limasola, a "žuto-plave" prate i određeni finansijski problemi što će dodatno otežati posao Milojeviću.

Srpski stručnjak je tokom trenerske karijere već predvodio jedan kiparski klub, sa Omonijom je 2016. godine osvojio nacionalni kup, da bi nakon toga usledio angažman u Panioniosu.

Odatle je i stigao u Crvenu zvezdu koja je pod njegovim vođstvom konačno zaigrala Ligu šampiona, a pre toga i prezimila u Ligi Evrope.

Ukoliko u toku današnjeg ili sutrašnjeg dana preuzme ekipu APOEL-a, Milojević bi mogao da debituje protiv gostujuće Karmiotise.

Dok se bivši trener "crveno-belih" priprema za novi trenerski izazov, Crvenu zvezdu očekuje novi evropski okršaj sa Ferencvarošem u okviru Lige Evrope. Zvezda ima ulogu blagog favorita, a AdmiralBet ima sjajnu kvotu 1.98 na trijumg domaćina.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke