Vlahović - Fiorentina rekla svoje uslove, prvo Juventus, pa ostalo!

Autor: Boris Jovanović
subota 06.11.2021.
09:07
Izvor: Sportske.net

Vlahović danas tema broj jedan na Apeninima...

EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI
EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Povezane vesti

U centru pažnje danas će biti Dušan Vlahović. Naime, Srbin sa Fiorentinom stiže u Torino, igraće protiv Juventusa koji ga silno želi. Vlahović bi takođe pristao da ode u Juve, ali uslovi koje je postavila Fiorentina za sada su za "Bjankonere" misaona imenica.

Naime, Komiso ne odustaje 75 miliona evra, na to treba dodati i provizije menadžerima igrača, svakako da je to u ovom trenutku izvan platežne moći "Stare dame".

Njihov plan je da do leta prodaju Rabioa, verovatno MekKenija, oslobode se Remzija, i eventualno prodaju i Kuluševskog koji nije isplatio uloženi novac. Neće ni otkupiti Moratu za 35 miliona od Atletika, svakako se pravi mesto za Vlahovića, ali potrebno je odraditi mnogo drugih poslova.

Napadaču se ne žuri, naime on bi odbio Arsenal, priča se i Totenhem, ako stignu ponude koje bi Fiorentina prihvatila, cilja veći klub. Takvi su Mančester Siti, u slučaju da Pep bude tražio napadača, ili se otvori mesto u Parizu posle odlaska Mbapea, ili čak u Bajernu ako prodaju Levandovskog. Svi ovi klubovi su zainteresovani, ali čekaju rasplet, teško da će se nešto desiti u januaru. Vlahović je odbio da produži ugovor, klub mora da ga proda na leto, inače bi 12 meseci kasnije ostao bez obeštećenja. Priča se da oni znaju da je Vlahović čak spreman da ostane i do tada u Firenci, ne žuri mu se, razlog je jednostavan, ima samo 21 godinu, i iako igra za mizernih 800 000 po sezoni, novac neće izmaći. Čvrsto stoji na zemlji, koncentrisan je na teren, zbog toga ga se Juve večeras i toliko plaši.

Meč u Torinu počinje u 18 časova, a u velikom "Vlahović Specijalu", na admiralbet.rs možete da podržite Srbina koji je do sada protiv Juventusa pružao uvek odlične partije. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke