"Vlahović je već sada kao Van Persi u najboljim godinama!"

Autor: Nemanja Janošev
subota 19.03.2022.
09:01
Izvor: Sportske.net

Kako li će onda izgledati za nekoliko sezona?

EPA-EFE/Claudio Giovannini
EPA-EFE/Claudio Giovannini

Povezane vesti

Fudbaler Juventusa Dušan Vlahović nije uspeo da pomogne svojoj ekipi u revanšu osmine finala Lige šampiona protiv Viljareala, a njegovu partiju i generalno stanje u "staroj dami" prokomentarisao je bivši fudbaler, sada komentator Danijele Adani.

"Bjankoneri" su eliminisani posle 1:1 iz prvog meča, a potom potpunog potopa u završnici susreta sa španskim timom. Za 15 minuta u završnici utakmice, Viljareal je dao tri gola, od čega dva iz penala, za slavlje usred Torina. 

"Slažem se sa tim što je rekao Alegri - da posle primljenog gola nisu uspeli da vrate isti duh koji su imali tokom čitavog meča. Mislio sam da će Juventus, posebno zbog toga kako je izašao na teren, da prođe", rekao je Adani koji je igrao za brojne italijanske klubove, a najveći trag ostavio je u Breši.

Dušan Vlahović je imao dve kolosalne prilike u duelu sa "žutom podmornicom", ali i jedan šut sa distance. No, sjajni Heronimo Rulji i prečka sprečili su srpskog napadača da ponovo postigne gol Viljarealu.

"Svi znamo njegovu fudbalsku viziju i njegovu komunikaciju. Podsetio me je na Robina van Persija u najboljim danima", konstatovao je Adani.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke