Vlahović Juventusov "mesija", naterao Dibalu na razmišljanje!

Autor: Boris Jovanović
sreda 09.02.2022.
08:43
Izvor: Sportske.net

Sve se promenilo od kada je Dušan stigao u Pijemont.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Posle očaranosti partijom Vlahovića, mediji u Italiji govore o fantastičnom tandemu sa Dibalom koji bi bio temelj velikih ambicija naredne sezone. Navodno je saradnja sa Vlahovićem naterala Dibalu na razmišljanje, on želi da bude deo velikog tima, pa bi to olakšalo pregovore oko novog ugovora.

"La Hoja" je slobodan na leto, dugo traju pregovori, njemu je Juventus prva opcija, ali ljut je zbog promena osnova ranijeg dogovora. Navijači apeluju na klub da izađe Dibali u susret, ali problem nije samo visina plate već i provizija za agenta Antuna. On je tražio veliki novac, direktor Juventusa Arivabene je reagovao smanjenjem ponude Dibali, oko osam miliona maksimum neto, plus par vezanih za bonuse. Dibala je očekivao 10 po sezoni i to je kamen spoticanja.

Nije ni tajna da je nezadovoljan, iako voli Juventus i navijače čiji je idol. Sigurno je da, ako odluči da ode neće ostati u Seriji A, nema ni govora o tome da prihvati ponudu Intera. Pominju se i Barselona i ponovo Totenhem koji je već odbio, ali Argentinac se nada dogovoru sa Juventusom. 

Uz to Argentinac se nada da će se jedan od njegovih najboljih prijatelja Pogba vratiti u klub i ne bi želeo da propusti da igra sa Francuzom koji bi rado opet u Juve, ali je to pre svega ekonomsko pitanje, teško je verovati da Italijani imaju novca za platu koju traži...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke