Vlahović: ''Moram da budem bolji, hoću da postanem veliki napadač!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 04.03.2024.
18:45
Izvor: Sportske.net

Srbin samokritičan posle sinoćnje loše partije.

EPA-EFE/CIRO FUSCO
EPA-EFE/CIRO FUSCO

Povezane vesti

Juventus je sinoć u derbiju 27. kola Serije A poražen u Napulju sa 2:1, a sve je moglo da bude drugačije da je naš reprezentativni napadač Dušan Vlahović realizovao neku od izglednih prilika koje je imao tokom meča.

Svestan je toga i on sam, što je i potvrdio u razgovoru sa italijanskim novinarima.

''Napadač Juventusa mora da presudi u ključnim momentima, a ja to nisam uspeo. Imao sam zrele prilike koje su mogle da reše utakmicu, ali sam grešio.

Ne tražim nikakva opravdanja. Ako želim da postanem ono što sam zacrtao, moram da koristim takve situacije. Ekipa je odigrala odličan meč, a da sam ja iskoristio neku proliku, sve bi bilo drugačije. Kada ne pratim svoju intuiciju, stvari dobijaju loš epilog'', rekao je Vlahović. 

Ipak, ovaj meč bi mogao da mu bude dobra lekcija kako da u nastavku sezone dodatno unapredi svoje golgeterske sposobnosti. Ambicije su mu i dalje velike.

''U trećoj situaciji želeo sam da ponesem loptu napred, ali sam odlučio da momentalno šutiram. Moram da budem bolji, nastaviću da radim i siguran sam da će golovi doći. Cilj mi je da postanem veliki napadač. Problem je što nismo pobedili, a ne to što ja nisam postigao gol. Nadam se da ću se iskupiti u narednoj utakmici'', poručio je Vlahović koji je od početka sezone postigao 15 golova uz tri asistencije na 26 mečeva, od toga 24 meča u Seriji A i dva Kupu Italije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke