Vlahović ne zna gde će iz Firence, ali zna gde završava karijeru!

Autor: Milovan Longinov
utorak 11.05.2021.
11:44
Izvor: Sportske.net, tv prva

Iskreni napadač Fiorentine i srpske reprezentacije.

 EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI
EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Povezane vesti

Dušan Vlahović prolazi kroz najbolji period karijere, ali izgleda da ono najlepše tek sledi.

Za Vlahovića se već sada otimaju brojni evropski velikani, pominju se Liverpul, Mančester Junajted, Real Madrid, Milan, Roma i Borusija Dortmund, ali on čvrsto ostaje na zemlji.

U razgovoru za "TV Prva", Vlahović je rekao da ne zna gde će otići iz Firence, ali da želi da karijeru završi u Partizanu, tamo gde je i počeo.

"Već sam govorio da bih voleo da završim karijeru u Partizanu i nadam se da će se to i dogoditi", rekao je Vlahović i dodao da redovno prati partije crno-belih.

"Naravno da pratim, ja sam od malih nogu navijač Partizana i radujem se svakom Partizanovom uspehu. Sada predstoji finale Kupa protiv Zvezde, derbi i ja im želim sreću i nadam se da će i oni dati sve od sebe da pobede, kako bi obradovali nas navijače Partizana", istakao je on.

Vlahovića uveliko porede sa Gabrijelom Batistutom, verovatno najvećoj legendi Fiorentine.

"Sigurno je da mi to prija, neću lagati, ali poređenja su uvek mač sa dve oštrice. Treba ostati čvrsto na zemlji. Mislim da još nisam mnogo uradio i ne bih želeo da se obazirem na te stvari, pa bih želeo da nastavim da igram kao i do sada i da nastavim u istom ritmu", naglasio je Vlahović.

Napadač Fiorentine pohvalio je i novog selektora Dragana Stojkovića Piksija.

"Piksi je kao trener jako dobar, kada je došao u reprezentaciju svima nam je pomogao. Vidi se atmosfera među nama i vratio je kult reprezentacije. Objasnio nam je šta znači kada igraš za svoju državu i kada je predstavljaš i da svi moramo da budemo srećni i ponosni zbog toga. Ambicije su nam da se plasiramo na Svetsko prvenstvo u Kataru i nadam se da ćemo to učiniti", zaključio je Dušan Vlahović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke