Vlahović očaran Di Marijom: "Imao sam problem koji nije bilo lako prebroditi"

Autor: Nemanja Janošev
utorak 16.08.2022.
09:00
Izvor: Sportske.net

Prvi utisci špica Juvea.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Srpski napadač i fudbaler Juventusa Dušan Vlahović očaran je izdanjem Anhela di Marije na debiju za torinski klub u jučerašnjoj pobedi protiv Sasuola.

Sam Vlahović odigrao je vrlo dobru utakmicu postigavši dva pogotka na otvaranju kampanje čime je postao najefikasniji srpski fudbaler u istoriji Serije A pretekavši Dejana Stankovića.

Prvi je došao sa penala, dok mu je kod drugog asistirao Anhel di Marija i tako najavio novu partnersku konekciju u Seriji A. Argentinac je pritom otvorio sezonu za Juventus svojim lepim pogotkom i na pravi način se predstavio publici na "Alijanc stadionu".

"Radio sam čitavo leto, ali i dalje nisam 100 odsto spreman. Pokušavam da dođem do svog maksimuma, ali imao sam problem koji nije bilo lako prebroditi... Igrati sa Anhelom je neverovatno uživanje i velika čast. Hvala mu za asistenciju, nadam se da ću ih dobiti još mnogo. Verujem da ćemo dobro sarađivati, ali najbitnije je da tim pobeđuje. Anhel je odigrao izuzetnu utakmicu. Dobro sam igrao i sa Filipom Kostićem s kojim se znam iz reprezentacije, ali generalno se osećam dobro da igram sa svakim", konstatovao je Vlahović.

Juve ponovo igra u ponedeljak narednog kola, a ovog puta su gosti Sampdoriji i kvota na njihovu pobedu u AdmiralBet je trenutno 1.66. Iskoristite je!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke