Vlahović opet nije dao gol - Šta kaže Mota, ali i navijači?

Autor: Darko Mitrović
sreda 18.09.2024.
08:15
Izvor: Sportske.net

Drugačije je raspoloženje posle pobede.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Juventus se sinoć raspucao na startu Lige šampiona, posle dve utakmice bez pogotka u Seriji A.

''Stara dama'' savladala je ekipu PSV-a sa 3:1, ali prvi špic ekipe Dušan Vlahović se ponovo nije upisao u strelce, treću utakmicu uzastopno.

I dok je posle duela sa Empolijem trpeo kritike, sada mu stiže podrška, kako od navijača, tako i od trenera Tijaga Mote.

To se najbolje videlo kada je u drugom poluvremenu propustio dobru priliku, a sa tribinja je krenulo skadiranje ''Dušane, Dušane''.

Vlahović je od početka sezone postigao dva gola u pet nastupa u svim takmičenjima, ali su oba njegova gola postignuta u pobedi nad Veronom od 3:0 u 2. kolu Serije A.

Juče je upisao lepu asistenciju za Nika Gonzalesa kod trećeg gola Juventusa, a trener Tijago Mota ne deluje zabrinuto što srpski napadač ponovo nije među strelcima.

''Nije postigao gol danas, a napadači uvek žele da postignu gol. Mora da imaju tu ambiciju. U mnogim drugim stvarima se dobro snašao. Može i više, ali sam zadovoljan njegovim radom. Mora da upravlja emocionalnom stranom, misleći da ima mnogo stvari koje treba da uradi na terenu. Doći će golovi. Važno je da je on uključen u grupu, dajući sve od sebe'', izjavio je Mota.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke