Vlahović podelio Fiorentinu, strah od "Frankija" u nedelju?

Autor: Boris Jovanović
sreda 20.10.2021.
10:09
Izvor: Sportske.net

Čini se da je klub neopreznim saopštenjima sve zakuvao...

FSS
FSS

Povezane vesti

U Fiorentini se boje nedeljne utakmice protiv Kaljarija, delom zbog toga kako je tim izgledao u ponedeljak u Veneciji, delom jer strahuju od reakcije navijača, ako Dušanu Vlahoviću krene loše.

Srbin je posle odbijanja da potpiše ugovor na meti navijača koji su ga vređali i sumnjičili da želi da pređe u Juventus, igrači i trener su uz njega, a u upravi pokušavaju da ga nagovore da promeni odluku.

Komiso se nada u novi sastanak oko Božića kada će stići iz Amerike, ali malo je verovatno da će do njega doći, Srbin je rešio da ode. 

Ono što je najveći problem je što je predsednik javno objavio da je Vlahović odbio ponudu i time naškodio ekipi, sada se navijači više bave time nego podrškom timu. Loše vibracije viđene su protiv Venecije, a postoji strah da bi protiv Kaljarija na "Frankiju" pred 20 000 ljudi Vlahović mogao da dobije novu porciju zvižduka i uvreda. Ako se to desi, pitanje je kako će se odraziti na samopouzdanje sjajnog napadača.

Iz krugova bliskih srpskom reprezentativcu je otkriveno da su prelomili kada je letos odbijena ponuda Atletika od 60 miliona za Dušana, navodno je Komiso toliko tražio, a onda odbio dogovor. 

Sve posle toga je išlo traljavo, Vlahović želi da ode, cena će mu biti sigurno manja narednog leta kada se bude približio isteku ugovora. 

Ipak do tada je daleko, pominje se ideja da Vlahović održi konferenciju za štampu, da se smiri situacija, ali teško da će to pomoći...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke