Vlahović posle pobede: "Bavim se onim što mogu da promenim"

Autor: Sportske Net
nedelja 07.01.2024.
22:15
Izvor: Sportske.net

Zadovoljan je pobedom srpski napadač.

Alfredo Falcone/LaPresse via AP)
Alfredo Falcone/LaPresse via AP)

Povezane vesti

Dušan Vlahović je heroj današnje pobede Juventusa nad Salernitanom 2:1, a kako kaže trud se isplatio. 

"Moje mišljenje je da je ovo bila neverovatno važna pobeda, zaista smo dali maksimum večeras da dobijemo", rekao je nakon utakmice, pa dodao:

"Iz meča u meč pokazujemo da smo tim za velika dela i idemo korak po korak", poručio je.

Još uvek je rano pričati o tome ko će osvojiti titulu u Italiji, ali Valhović je istakao da će njegov tim dati sve od sebe. 

"Nikad ne odustajemo, to smo i sada pokazali, dajemo sve do samog kraja i videćemo kako će dalje da nam teče sezona, meč po meč. Još 18 utakmica iam da se igra, prvenstvo je i dalje dugo, naš cilj je da se plasiramo u Ligu šampiona. Idemo meč po meč i videćemo dokle ćemo na kraju dogurati".

Gol protiv Salernitane bio mu je sedmi ove sezone, a upisao je i treću asistenciju.

"Uvek sam mnogo radio i davao sve od sebe, rad će se sigurno isplatiti. Veoma sam zadovoljan golom, ali ništa ne bi bilo moguće bez pomoći ekipe svakog dana, trenera, kluba. Radiću još više i nadam se da ću uspeti da postignem još mnogo golova koji će pomoći timu. Ne volim da gledam predaleko u budućnost, živim u sadašnjosti i bavim se samo stvarima koje mogu da promenim, na šta mogu da utičem. Svaki dan vredno radim da bih ostvario sve svoje snove. Put je još dug, važno je da držimo noge na zemlji".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke