Vlahović "pretučen", u Fiorentini ne spavaju!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 07.11.2021.
09:06
Izvor: Sportske.net

Nije lako prihvatiti poraz od Juventusa...

 EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

U Fiorentini su osim poraza nezadovoljni suđenjem. Direktor Prade kaže da Juventus nije pripretio sem prečke Kjeze, da je sudija trebalo da svira penal kada je Danilo igrao rukom, dodaje da je neverovatno da je Fiorentina dobila par žutih na protivničkoj polovini.

"Vlahovića su tukli od početka do kraja, to je fudbal, ali kriterijum nije bio isti. Igrali smo sjajno, ali se vraćamo kući bez bodova", gorak je Prade koji je rekao da će imati besanu noć zbog ovakvog poraza. 

U Juventusu su zadovoljni pobedom koju je doneo bivši igrač Fiorentine Kuadrado u zaustavnom vremenu, Alegri kaže da su igrali kao tim, ali je ljut jer je njegov tim izgubio sedam bodova u duelu sa slabijim timovima. 

De Liht je dobio duel sa Vlahovićem, on je bio ključ u odbrani u kojoj nije bilo Bonućija i Kjelinija. On je fizički nadigrao Vlahovića u izveštajima se kaže da je snaga Holanđanina bila veliki problem za Srbina. Milenković je inače dobio najmanju ocenu zbog dva žuta za sedam minuta i to je verovatno i odlučilo meč.

Trener Italijano je rekao da kada je Vlahović u pitanju ne zna šta će se dešavati tokom zime, što je unelo sumnju. Juventus će ga teško kupiti u januaru, ali bi Arsenal i Totenhem mogli da pošalju ponude. Navodno je Arsenal spreman da plati 70 miliona i da bi Toskanci to prihvatili, ali i da Vlahović nije baš raspoložen da ode na "Emirejts". 

Totenhem i dalje čeka odluku Kontea, videćemo hoće li oni u januaru izjednačiti ponudu najvećeg rivala. Fiorentina ima plan da dovede Berardija i Jovića ako proda Dušana Vlahovića, ali rano je, još par meseci ništa neće biti poznato. Cilj je da uvuku što više klubova u trku i tako povećaju cenu napadača, ali i da izbace Juventus iz igre, odnosno da prodaju Srbina van Serije A.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke