Vlahović promašio zicer, ali dobre vesti stižu iz Juventusa!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 07.10.2024.
12:59
Izvor: Sportske.net

Srbin neprocenjiv za Juve...

EPA-EFE/Alessandro Di Marco
EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Povezane vesti

Dušan Vlahović je dao gol juče protiv Kaljarija, nastavio seriju, ali osim pogotka sa penala propustio je zicer da potvrdi pobedu. Umesto toga, znate šta se desilo, takođe sa bele tačke je favorit ispustio pobedu. 

Zameraju mu promašaj, ali pre svega Juventusu to što nema nikakvu zamenu za Vlahovića. Milik je povređen, nemaju nekog klasičnog napadača, eksperiment sa Veom nije uspeo, uz to ni Amerikanac nije spreman.

U takvoj situaciji, teško je šta prigovoriti Srbinu koji se i pored problema koje ima u privatnom životu (ne treba ulaziti u detalje, ništa nije povezano sa fudbalom, propustiće i ovu reprezentativnu akciju) igra na visoko nivou i nosi Juve na leđima.

Ono što je novina je da pregovori oko novog ugovora, ako je verovati izvorima bliskim Juventusu idu dobro. Vlahović u načelu pristaje da mu plata bude smanjena, odnosno osnovica, a da ostalo budu bonusi.

Pitanje je dužine ugovora, on do 2026. ima obavezu, a prema nekim informacijama, na stolu su ponude za produžetak od sezone, odnosno dve. 

Da li to znači da bi u novi ugovor bila ugrađena i klauzula o odlasku za određenu sumu kako se govorka, teško je reći, jer nema potvrde, čak i ako se to desi, sigurno je da će i Vlahović i klub ćutati o tome.

Cilj Juventusa je da posao završi tokom sezone, ne žele da dozvole da Srbin uđe u poslednju godinu ugovora i da im se ponovi situacija oko Kjeze.

Mada, teško je i povlačiti paralelu jer Juve nije bio ni raspoložen posebno da sa italijanskim reprezentativcem obnovi ugovor, dok je u slučaju Vlahovića situacija dijametralno suprotna. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke