Vlahović samo kupio vreme, rešenje kluba je OMERTA!

Autor: Boris Jovanović
sreda 27.10.2021.
10:46
Izvor: Sportske.net

Šta će se dalje dešavati u "slučaju Vlahović"

EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI
EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Povezane vesti

Nema promene kada je u pitanju Dušan Vlahović. "Gazeta delo Sport" piše da se u statusu nije promenilo, navodno klub je ljut, oni ignorišu čitavu stvar i ne pomišljaju da ga zaštite od navijača koji mu nisu oprostili.

Srbin ima podršku od saigrača i trenera Italijana, ali strašni gol protiv Kaljarija za vikend samo je, kako tvrdi najtiražniji dnevnik na Apeninima samo kupovina vremena.

Vlahović, odnosno njegovi agenti nemaju nameru da odgovore na navodnu inicijativu predsednika Komisa i obnove pregovore. Vlasnik Toskanaca je javnom objavom da je Vlahović odbio najbolji ugovor u istoriji Fiorentine stavio praktično metu na leđa Vlahovića koji je izložen prozivkama navijača i sumnjičenju da se dogovorio sa Juventusom.

Šta je redosled poteza?

U ovom trenutku izgleda da je jedino rešenje da Vlahović i Fiorentina nastave "separati a casa", što kažu Italijani, odnosno "razvedeni u kući".

Najverovatnije će sve mirovati do zime, postoji i priča da bi Fiorentina mogla da proda Vlahovića već u januaru, ali to je malo verovatno.

Razlog je što za takve transfere zima nije pravo vreme, ali sa druge strane kako se bliži leto, sa trajanjem ugovora Vlahovićeva cena pada.

Prema mišljenju većine agenata priča o 70 miliona nije realna jer ima ugovor do leta 2023. dovoljno je mlad da sačeka još sezonu, ali jasno da klub to ne sme da dopusti. Mnogo će zavisiti i od njegove volje, jer recimo Njukasl ili čak neki veliki klub tipa Sitija mogu da plate obeštećenje, ali na kraju krajeva odluka će biti u rukama Srbina...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke