Vlahović spreman da ode za "dž", kakve to veze ima sa Dibalom?

Autor: Boris Jovanović
nedelja 16.01.2022.
10:39
Izvor: Sportske.net

Pretnje na stolu, šta se trenutno dešava?

EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI
EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Povezane vesti

Nema nikakvog pomaka, italijanski mediji pišu da Vlahovićev menadžer Darko Ristić nije odgovorio na pozive kluba i da je čak naš igrač spreman da ostane u Fiorentini još godinu dana i da u leto 2023. ode kao slobodan igrač.

Jasno je da klub ovo neće dopustiti, oni su navodno nezadovoljni stavom igrača i menadžera i već smo pisali, prete da će Vlahovića prodati već ove zime, ako stigne odgovarajuća ponuda.

U tom smislu moglo bi se desiti da Toskanci prihvate ponudu Arsenala, ali da je Vlahović odbije, bilo jer ima druge ambicije, bilo jer nije zadovoljan platom.

Kakve bi to lomove imalo za posledicu nije teško pretpostaviti, briga Fiorentine je da će Vlahoviću do leta pasti cena jer ulazi u poslednju godinu ugovora.

Portali koji prate Fiorentinu pišu da su njegovi agenti u direktnom kontaktu sa Juventusom, a sada se širi priča da Juve odugovlači stvari sa Dibalom, odnosno da je smanjio ponudu, kako bi otvorio budžet za Srbina.

Dibala je sinoć dao gol, nije se radovao, gledao je ka loži, rekao da se dešavaju mnoge stvari oko kojih ne bi da priča, da o njima treba da pričaju ljudi koji odlažu pregovore do februara ili marta. U pozadini čeka Inter, jasno, Juve bi da izbegne taj scenario, ali svim silama žele da dovedu Vlahovića, neki kažu i po cenu prodaje DeLihta koji je najskuplji igrač u timu.

Podsetimo, Fiorentina je na sličan način prodala Juventusu Kjezu, leto pre isteka ugovora, ali ima razlike. Te poslednje godine u Fiorentini italijanski reprezentativac je igrao loše, dok Vlahović blista, sve što se dešava oko ugovora ga nimalo ne opterećuje, odnosno ne odražava se na njegove igre na terenu. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke