Vlahović u kandžama politike, zamerio se najmoćnijima!

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 26.01.2022.
16:50
Izvor: Sportske.net

Cela Italija bruji o Srbinu.

EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI
EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Povezane vesti

Sasvim izvesni prelazak Dušana Vlahovića iz Fjorentine u Juventus doslovno je uzdrmao celu Firencu, a o celom slučaju se oglasio i gradonačelnik ovog italijanskog grada Dario Nardela.

Prvi čovek Firence istakao je da prelazak Vlahovića u redove "Stare dame" gazi i ponižava stast Violinih navijača, dok je bivši premijer Mateo Renci Srbinov odlazak u Torino nazvao danom žalosti.

Gostujući na jednoj televiziji Renci je podsetio na transfer Roberta Bađa iz Fjorentine u Juventus 1990. godine i da je bio deo protesta navijača kluba iz Firence.

"Besan sam! Zašto uvek Fjorentina mora da prodaje u Juventus? Neka ih prodaje u neke druge klubove", rekao je Renci, a mi dodajemo da su u poslednje vreme iz Firence putem Torina krenuli Federiko Bernardeski i njegov imenjak Kjeza.

Gradonačelnik Nardela rekao je da je razočaran Vlahovićevim postupkom, pogotovo usred sezone i u redove direktnog konkurenta za evropska takmičenja.

"Ovo je dokaz više da se moderni fudbal dodatno udaljio od navijača i svoje esencije i približio se onima koji su imaju moć", rekao je Nardela.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke