Vlahović za "Gazetu" - Duci u Saudijskoj Arabiji?

Autor: Filip Rodic
petak 01.12.2023.
12:00
Izvor: Sportske.net

Ne dotiču ga tračevi.

EPA-EFE/Alessandro Di Marco
EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Povezane vesti

Srpski as u dresu Juventusa Dušan Vlahović je u intervjuu za čuvenu italijansku "Gazetu delo sport" govorio o svom statusu u "staroj dami" i brojnim pričama o odlasku iz Torina.

Vlahović je bio na meti kritika posle pada golgeterske forme.

"Nije me sekiralo to što nisam postizao golove, ne dozvoljavam da to utiče na mene. Znamo da smo snažni, remi protiv favorita za titulu samo nam to potvrđuje. Skudeto? Prioritet je povratak u Ligu šampiona, a za ostalo ćemo videti. Svaki igrač ima snove i ciljeve, kako lične, tako i timske. Želim da pomognem timu više i zbog toga radim svaki dan. Ako želiš da postaneš top igrač, moraš da neutrališeš svoje mane. Da li je utakmica protiv Intera moja najbolja? Mogu još bolje“, rekao je Vlahović na početku razgovora.

Malo je falilo da Vlahović napusti klub prethodnog leta. Glasina je bilo na pretek, ipak je ostao u Torinu.

"Transfer glasine mi ne odvlače pažnju, za mene je leto bilo kao i svako drugo. Uvek sam fokusiran na Juventus i želeo sam da ostanem. Izolovao sam se od toga razmišljajući samo o terenu. Kada bismo slušali sve glasine, poludeli bismo. Hvala navijačima koji su uvek prisutni, lepo je znati da su na tvojoj strani i ja želim da im uzvratim najboljim igrama“.

Namera je produžetak saradnje sa Juveom.

"Imam još dve i po godine ugovora. Srećan sam što sam ovde i nigde ne žurim. Ali moj agent i sportski direktor Đuntoli već razgovaraju“, kaže Vlahović.

Vlahović je govorio i o plasmanu reprezentacije Srbije na Evropsko prvenstvo, kontaktu sa Sergejem Milinkovićem Savićem i Saudijskoj Arabiji.

"Tokom Svetskog prvenstva nisam bio dobro, sada smo se, nakon 23 godine pauze kvalifikovali na Evropsko prvenstvo i ispisali novu stranicu istorije srpskog fudbala. Ali nisam zadovoljan. Imamo dobar tim i možemo da uradimo nešto značajno. Milinković Savić? Pitao sam ga samo da li je srećan u Saudijskoj Arabiji. Ja u Arabiji? Ponosan sam što igram za jedan od najvećih klubova na svetu. Trenutno vidim sebe samo ovde“, zaključio je Vlahović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke