Vlahović zatajio, ali Fiorentina ređa pobede!

Autor: Darko Mitrović
subota 18.09.2021.
17:05
Izvor: Sportske.net

Danas je Saponara bio u glavnoj ulozi.

Beta/Tano Pecoraro/LaPresse via AP
Beta/Tano Pecoraro/LaPresse via AP

Povezane vesti

Ekipa Fiorentine igra sve bolje od početka ove sezone. Posle startnog poraza od Rome, ''Viola'' je vezala tri pobede, a najnoviju danas na gostovanju ekipi Đenove.

Tim iz Firence je slavio sa 2:1, iako naš Dušan Vlahović nije bio golgeterski raspoložen, a ključan je bio ulazak Saponare na početku drugog poluvremena umesto Gonzalesa.

Saponara je u 60. minutu meča doveo Fiorentinu u vođstvo na asistenciju Bonaventure, a na ulasku u 90. minut meča ova dvojica igrača su bila u obrnutim ulogama.

Akcija gostiju kod drugog gola išla je po levoj strani, usledio je udarac koji je golman Sirigu odbio, ali lopta odlazi do Saponare koji asistira Bonaventuri, a ovaj iskosa sa desne strane pogađa suprotni ugao za 2:0.

Usledila je potom nadoknada vremena od čak šest minuta, a bukvalno u poslednjim sekundama meča Badelj je iznudio penal za Đenovu koji je u gol pretvorio Krišito preciznim udarcem sa bele tačke - 2:1 na kraju za Fiorentinu.

Na kraju dodajmo da je Vlahović na terenu proveo 80 minuta, a onda ga je zamenio Kokorin, a srpski štoperski tandem Milenković-Nastasić je meč odgledao sa klupe za rezerve. U poraženoj ekipi Đenove svih 90 minuta odigrao je Nikola Maksimović na poziciji štopera.

Fiorentina sada ima devet bodova posle četiri odigrane utakmice, a Đenova je ostala na samo tri.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke