Vlahovića čeka "paklena dobrodošlica" u Firenci, evo šta on na to kaže!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 10.02.2022.
23:49
Izvor: Sportske.net

Biće veoma interesantno protiv bivšeg kluba.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Dušan Vlahović napreduje iz dana u dan. 

Neverovatan je njegov potencijal, već je fizički spreman za one najteže izazove, a dokazao je to danas kada je u 88. minutu uspeo da postigne gol za pobedu i plasman u polufinale Kupa. 

"Trebaće nam vremena, tek smo na početku ali već sada dugujem dosta svojim saigračima i klubu jer su mi pomogli. Ništa ne bi bilo moguće bez njih, čast mi je što igram za ovaj fantastični tim", rekao je Vlahović posle utakmice. 

Već se govori o fantastičnoj saradnji sa Dibalom, kao i sa Moratom. 

"Odlično se slažemo, ne samo na terenu. Paolo i Alvaro su veoma prijatni momci i toliko toga su osvojili. Ovde sam da učim i da pokušam da dostignem njihov nivo", rekao je on. 

Pošto je načinio "izdaju", kako to nazivaju navijači Fiorentine koji su besni na Vlahovića i njegov odlazak iz kluba u njima najomraženiji tim, novinari su srpskog reprezentativca pitali šta očekuje u duelima protiv Fiorentine imajući u vidu da se igra dvomeč i da ga na "Artemio Frankiju" ne očekuje topla dobrodošlica. 

"Razmišljam samo o meču, da pobedimo, za sve ostalo nisam zainteresovan. Ovde smo da igramo fudbal i ništa drugo mi neće predstavljati problem", rekao je Vlahović. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke