Vlahovićeva sezona istine - Plata veća, očekivanja ogromna!

Autor: Darko Mitrović
sreda 24.07.2024.
21:45
Izvor: Sportske.net

Može li da bude Juventusov lider?

EPA-EFE/Alessandro Di Marco
EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Povezane vesti

Dve i po godine je prošlo od transfera tada još uvek mladog Dušana Vlahovića iz Fiorentine u Juventus, sa kojim je potpisao ugovor do juna 2026. godine.

Početak sezone koja je pred nama znači i Vlahovićev ulazak u pretposlednju godinu ugovora sa ''starom damom'', što znači i da će imati značajno veću platu nego do sada.

Naime, italijanski ''Kalčomerkato'' danas podseća da će Vlahovićeva plata rasti u naredne dve sezone, a da će u narednoj zarađivati 12 miliona evra neto, što je za dva miliona više nego u prošloj sezoni.

Dodaje se takođe da se od Vlahovića očekuje i adekvatan odgovor sa terena, pogotovo što novi trener Tijago Mota ima veliko poverenje u njega, a nedavno je pohvalno govorio o srpskom napadaču, o čemu smo i pisali na ovim stranicama.

Vlahović će biti centralna figura novog Juventusovog projekta, od njega se očekuju značajne brojke, još bolje u odnosu na 18 golova i tri asistencije na 38 utakmica iz prošle sezone, kako bi se opravdala uvećana plata.

Ono što pomalo brine navijače Juventusa je to što Vlahović u novu sezonu ulazi posle razočaravajućih partija na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj ovog leta, ali imao je vremena da se dobro odmori i da sve to ostavi iza sebe. Sledeće sezone treba da pokaže da je potpuno sazreo kao igrač i da može da bude pravi lider, ne samo u Juventusu, nego i u reprezentaciji Srbije posle povlačenja dosadašnjeg kapitena Dušana Tadića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke