''Vlahoviću, prihvati kritike!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 16.09.2024.
19:00
Izvor: Sportske.net

Nova Liga šampiona pokazaće koliko srpski napadač zaista može.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Juventus sutra startuje u novom formatu Lige šampiona, gde će mu prvi rival u Torinu biti ekipa holandskog PSV-a.

I dok je tim iz Ajndhovena prava mašina za golove u Holandiji, Juventus ima sve više problema sa realizacijom, što je došlo do izražaja u prethodnim utakmicama Serije A protiv Rome i Empolija koje su završene bez golova, 0:0.

S obzirom da se u Juventusu najviše očekuje od srpskog reprezentativnog napadača Dušana Vlahovića, on je prvi na udaru kada su u pitanju kritike, a izgleda da ima problema da se sa njima suoči, imajući u vidu poruku koju mu je danas u razgovoru sa npvinarima poslao trener Tijago Mota.

''On je već postigao golove ove sezone i pokušaće da postigne još golova. Bitno je da nastavi sa tim duhom, pokušavajući da pomogne timu. Ako još nismo priznali, to je i njegova zasluga. Čista lopta ga dovodi u najbolju poziciju za postizanje gola. Fudbal je odgovornost za svakoga, tako da mora prihvatiti kritiku i nastaviti da dobro radi'', poručio je Mota.

Šta on očekuje sutra od svojih igrača protiv PSV-a?

''Jedva čekam da doživim te emocije. Biće to lepa utakmica između dve ekipe koje žele da igraju fudbal. Trudićemo se da rezultat donesemo na našu stranu, za nas i publiku.

U fudbalu je sve važno. Odigrali smo dobru utakmicu u Empoliju, ali nismo dobili rezultat koji smo želeli. To je zatvoreno poglavlje, pa ćemo se fokusirati na sutrašnji meč.

Osećamo se dobro. Radili smo na tome da doživimo ove emocije već neko vreme i ponosni smo što smo u ovoj fazi protiv vrhunskog tima. Želim da vidim odličnu utakmicu i da je dovedemo gde želimo, a ne gde PSV želi'', poručio je Mota.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke