Volejčina Pašalića, pa kiks Patrisija, Murinju i Romi "visi" Liga šampiona!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 24.04.2023.
22:43
Izvor: Sportske.net

Rimljani u problemu.

EPA-EFE/MICHELE MARAVIGLIA
EPA-EFE/MICHELE MARAVIGLIA

Povezane vesti

Fudbaleri Atalante pobedili su ekipu Rome rezultatom 3:1 u poslednjem meču 31. kola Serije A. 

Večeras smo gledali pravu ludnicu, posebno u poslednjih 15 minuta kada su pala tri gola. Atalanta je povela golom Marija Pašalića u 39. minutu, potom duplirala prednost preko Toloija u 74. Roma je smanjila golom Pelegrinija u 83, ali je samo minut kasnije Rui Patrisio častio Atalantu strašnim kiksom.

Da krenemo redom. U 32. minutu, Žoze Murinjo i gosti su tražili penal zbog starta nad Ejbrahamom, ali je sudija mislio drugačije.

Sedam minuta kasnije Duvan Zapata je asistirao Pašaliću koji hvata volej za 1:0.

U drugom delu bilo je više uzbuđenja, a posebno u samom finišu. U 74. minutu nakon prekida, Ibanjez je loše reagovao posle kornera, Toloi sačekao loptu i sa peterca pogodio, iako je doduše na putu ka golu napucao defanzivca Rome.

Rimljani su krenuli na sve ili ništa, Murinjo je uveo i Belotija, prethodno Spinacolu, Matića, El Šaravija i Dibalu. Upravo je u 83. minutu kao na tacni Beloti odložio petom do Pelegrinija koji pogađa sam ugao sa 20 metara za 2:1.

Ali, već u sledećem napadu na drugoj strani, Rui Patrisio pravi kardinalnu grešku, ispala mu je lopta, a taj poklon koristi Kupmajners koji šalje loptu u mrežu za 3:1

Tu nije bio kraj problemima za Rimljane, pošto je nadoknadi vreme povredu doživeo Paulo Dibala i nije izgledalo dobro. Iako nije izašao iz igre, poslednjih pet minuta odigrao je hramljući zbog bola u listu. 

Roma nije uspela da izbegne poraz i sada je pala na peto mesto sa 56 bodova, koliko doduše ima i Milan, ali je jasno da je povratak onih 15 bodova Juventusu poremetilo planove Murinju...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke