Volkot glasno: ''Ovo nije Arsenal''

Autor: Beta Beta
utorak 11.04.2017.
14:32
Izvor: Beta

Fudbaler Arsenala Tio Volkot rekao je danas da njegova ekipa uopšte nije ličila na sebe u meču protiv Kristal Palasa i dodao da saigračima i njemu ostaje jedino da se izvine navijačima.

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Arsenal je sinoć izgubio od Kristal Palasa sa 3:0 u poslednjoj utakmici 32. kola Premijer lige.

Fudbaleri Arsenala su za ceo meč uputili samo tri udarca u okvir gola Palasa.

"To nije bio Arsenal. Uopšte nismo ličili na sebe. Palas je više želeo pobedu i to se videlo od početka utakmice. Jedino što možemo je da se izvinimo navijačima zbog takve predstave
", rekao je Volkot za britanske medije.

Arsenal je umanjio šanse da se plasira u Ligu šampiona sledeće sezone. Taj klub je šesti sa 54 boda, sedam manje uz utakmicu manje od četvrtoplasiranog Mančester sitija.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
7omman
Thursday, 13.04.2017
18:09

Najsretniji bi bio kad bi njemu, Remziju, Kokelanu i pojedincima vidio ledja... Za 10 godina koliko igra covjek nista nije uradio da valja ...

avatar
WengerOUT
Wednesday, 12.04.2017
08:59

2007 je trebalo svima da postane bolno jasno da ovo nije Arsenal. To je trenutak kada je klub preuzeo Satana Krenke, halapljivi jenki, koji je poznat po tome što uništava sportske klubove. Ovo što već deset godina gledamo je mašina za pravljenje para. Najskuplja karta na svetu, za šta? Za koprcanje za četvrto mesto?nNeka se niko ne zanosi mišlju da će se stvari bitno promeniti kada Venger ode. Bolji trener će nam doneti oko deset bodova više od Vengera, to je to. A to i dalje nije dovoljno za osvajanje lige(sem prošle sezone, kada bi se bilo koji drugi trener prošetao do titule sa Arsenalom).nDakle, dragi moji navijači Arsenala, dok prebogati Nigerijac Dagnote ne otkupi Arsenal za bezobrazne pare, koje traži halapljivo jenkijevsko đubre, zaboravite na dobri stari Arsenal.

avatar
Ilija Ikic
Tuesday, 11.04.2017
19:44

Upravo on nije Arsenal. On treba da ide gde mu je i mesto - Sautempton. Nikakav igrač. Brz je ali ne zna da igra fudbal. Od kad je u Arsenalu uvek ista priča. Dobro bi bilo pokušati bez njega. Arsenalu treba dobar igrač za desnu stranu koji će umeti da centrira. Gledajući sve utakmice Arsenala na onim gde su igrali i on i Žiru bilo je očigledno da NEĆE da centrira na Žirua. Možda zato što navijači nisu nikada pevali Volkotu, a on je ucenjivao klub i tražio da igra u špicu. Im tu još onih koji treba da idu. Poluigrači švajcarske lige: Džaka, Elneni.

avatar
Everton FC
Tuesday, 11.04.2017
18:42

Realno Volkot nije na svom nivou ali je ovo jedna od njegovih boljih sezona. On se izvinjava ali gde su Sancez i Ozil i Venger? Kad ova dvojica hoce preko 200 000 a ovaj hoce dozivotni sto ne daju neke rezultate

avatar
Realan tip
Wednesday, 12.04.2017
00:59

Za sta Sancez da se izvinjava, sto ih vuce od kada je dosao? Da nema njega bili bi 12.

avatar
Bidza i Tridza
Tuesday, 11.04.2017
15:10

Dok igraju takvi kao ti i tamo neki Ivobi,Elneni,Gibs,Velbek...ne pise se dobro Arsenalu. Isto vazi i za Junajted,dok igraju Darmian,Blind,Smoling,Jang i slicni,top4 ce biti veliki uspeh.

avatar
Miletaaaaa
Tuesday, 11.04.2017
14:46

Bogami..previse je izvinjenja ove sezone! Obicno je to 4. mjesto zacementirano za Arsenal.. Odavno gori nisu bili. Ako ne izbore LS,stvarno ne vidim vise smisao da onaj lik sto je izlapio prije 5 godina i dalje vodi takav klub. Msm navijac sam Livea i volim ga najvise,al Arsenal mi je od engleza jedini drag onako kao klub.