"Vučica" u "đavolskom kavezu", Bruno i Kavani se igrali sa Romom

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 29.04.2021.
22:55
Izvor: Sportske.net

Engleski tim jednom nogom u finalu.

. EPA-EFE/PETER POWELL
. EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Fudbaleri Mančester junajteda deklasirali su Romu u prvom meču polufinala Lige Evrope slavivši nakon preokreta sa ubedljivih 6:2 u meču u kojem su dominirali Bruno Fernandeš i Edinson Kavani.

Junajted je odlično počeo meč i poveo već u devetom minutu u akciju koju je "mangupskim" golom krunisao Bruno Fernendeš nakon asistencije Kavanija kojoj je prethodio pas Pola Pogbe.

Zatim je usledio period igre koji je pripao gostima iz Rima, koji su zahvaljujući sticajem srećnih okolonosti već u 15. minutu stigli do izjednačenja golom Lorenca Pelegrinija sa penala.

Najstožoj kazni je prethodili igranje rukom Pogbe nakon duela sa Kristanteom.

Već u 34. minutu "kralj peterca" Edin Džeko preokrenuo je rezultat nakon asistencije Pelegrinija, a zatim je pred odlazak na odmor Kavani zamalo izjednačio rezultat.

Iskusni urugvajski napadač ipak se upisao u strelce već u 49. minutu nakon maestralnog gola posle asistencije Bruna Fernandeša. Isti fudbaler je u 64. minutu potpuno preokrenuo rezultat nakon što je pripucao loptu nakon odbitka.

"Vučica" je već tada bila u "đavolskom kavezu", a prednost Junajteda su do kraja meča uvećali Fernandeš i Pogba.

Bruno je u 71. minutu uvećao prednost "crvenih đavola" sa penala načinjenim nad Kavanijem, a u samo četiri minuta kasnije i Pogba se upisao u strelce.

Rominim mukama nije bilo kraja pa je prednost Junajteda u 86. minutu uvećana na velikih 6:2, a strelac je bio talentovani Mejson Grinvud na asistenciju Kavanija.

Veliko je pitanje kako će se sutra probuditi Fonseka i njegovi izabranici posle ove košmarne večeri, a ostaje im još samo nada da će za sedam dana na "Olimpiku" uspeti da naprave i čudo i zasmene podvig Junajteda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
iz revolta
Thursday, 29.04.2021
23:05

I sa 34 god. još nije za staro gvoždje

avatar
No rules
Thursday, 29.04.2021
22:59

Ni jedan klub iz Calcia se kroz istoriju nije toliko brukao u Evropi kao Roma. Bilo bi posteno da vise ne igraju van svoje lige.