Vudvord skovao lukav plan, šta će reći navijači Junajteda?

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 09.11.2021.
09:05
Izvor: Sportske.net

Situacija se komplikuje.

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Prvi čovek Mančester junajteda Ed Vudvord, koji je stekao prezir navijača ovog kluba odlukom da pristupi Evropskoj Super Ligi, odlučio je da nakon isteka mandata preuzme konsultantsku ulogu na "Old Trafordu".

Sva je prilika da će na kraju godine napustiti dosadašnju funkciju u kojoj se u najmanju ruku nije proslavio, ali daleko je od kraja svoje misije u crvenom delu Mančestera.

Ovu informaciju preneo je Dejli Mejl, a navijači sigurno neće biti oduševljeni i da i u narednim godinama na stadionu vide čoveka zbog kojeg su protestovali ove godine.

Podsetimo, početkom maja došlo je do velikih protesta pred derbi sa Liverpilom, a to nije bio dovoljan signal Amerikancu da podnese ostavku, iako su se pojavile informacije da je u prvom danu "rušenja" Super Lige rešio da se pod pritiskom povuče.

Ove teme dotakao se i nekadašnji kapiten Junajteda Geri Nevil, koji je u danu nakon poraza u derbiju od Mančester sitija poručio da se komplikuje situacija sa Vudvordom, koji je pre samo nekoliko meseci "častio" Ole Gunara Solskjera novim ugovorom i sada nije spreman da ga otpusti.

Fudbaleri Junajteda su sa gorčinom u ustima dočekali reprezentativnu pauzu, a Solskjer je u ponedeljak sa velikim prtljagom napustio Mančester, o čemu ste mogli da pročitate na našem portalu.

Situaciju komplikuje Solskjerova odluka da prvotimcima koji nemaju obaveze u reprezentaciji da celu nedelju odmora, što je kod mnogih naišlo na iznenađenje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke